Geboortefotografie Amsterdam.

Fresh 48: een newbornsessie maar net even anders

Hebben jullie al gehoord over Fresh 48? Het de nieuwste trend in geboorteland. Maar wat is het eigenlijk? Een newbornsessie, maar net even anders.

Normaal gesproken vindt een newbornsessie plaats in de eerste 2-3 weken na de geboorte. Dit kan een klassieke, geposeerde sessie zijn of een meer ongedwongen, spontane lifestyle sessie. Een Fresh 48 reportage lijkt eigenlijk een beetje op deze laatste, maar ik  kom dan binnen 48 uur naar de geboorte naar jullie toe en leg deze allereerste momenten vast. Dat kan zowel in het ziekenhuis of lekker thuis. Er zijn veel redenen waarom je voor een Fresh 48 reportage zou willen kiezen: de eerste foto die je van jullie pasgeboren baby doorstuurt naar je familie en vrienden hoeft niet meer een donkere, onscherpe telefoonfoto te zijn, maar eentje waar je echt trots op kan zijn. Daarnaast heb je binnen 24 uur ook een foto die je kunt gebruiken voor het geboortekaartje.

De Fresh 48 sessie is een super leuk alternatief voor een newbornsessie en ook, als je een geboortereportage net iets te intiem vindt, maar wel graag mooie herinneringen wilt hebben van de periode vlak na de geboorte van je baby. Als jullie allemaal zijn een beetje bijgekomen van de bevalling maar nog wel op die onvergetelijke mooie roze wolken zitten, leg ik met veel liefde alles vast. Het is een heerlijk ontspannen reportage, niet geposeerd, gewoon zoals het is.

Een Fresh 48 sessie is ook een leuk en origineel kraamcadeau! Veel leuker dan het 24ste rompertje te geven in maat 56 of een luiertaart. Hier zal je iedere kersverse ouder gegarandeerd ontzettend blij mee maken!

Tip: Wil je het liefst een geboortereportage boeken  maar een Fresh 48 sessie lijkt je ook geweldig? Dan heb ik goed nieuws voor je! Als je een Birth album pakket boekt, krijg je er tijdelijk een Fresh 48 sessie gratis bij!

 

About the Author:
Dora Barens is kinderfotograaf en sinds 2012 gespecialiseerd in geboortefotografie. Zij is officiële samenwerkingspartner van Ziekenhuis Amstelland, lid van de International Association of Professional Birth Photographers, en mede-eigenaar van BARENSENBERKEN Professionele Geboortefotografie.


Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.