top of page
Dora Barens geboortefotograaf Amsterdam | Amstelveen

HELLO DEAR!

Nice to meet you. Ik ben Dora, gelukkig getrouwd met Nick en mama van Bence, Adam* en Emma. Op mijn 26e verhuisde ik vanuit Hongarije naar Amstelveen waar ik nog steeds met veel plezier woon. Wat de meeste mensen gek vinden is dat ik geen geen alcohol drink (wel handig als ik standby sta), maar wel Cola Zero (I know...) en heel soms koffie (ik kan dus best lang wakker blijven haha).

Ik ben workaholic wat ik heel goed kan gebruiken als geboortefotograaf. Het is namelijk niet alleen het mooiste werk wat er is, maar eigenlijk een lifestyle: tijdens mijn standby tijd gaan mijn cliënten altijd voor. Voor mijn privé leven, voor mijn afspraken, voor mijn slaap. Gelukkig krijg ik veel steun van mijn gezin, zij passen dan hun leven ook aan.

In 2012 mocht ik, als één van de eerste fotografen van Nederland, een geboorte vastleggen. Wat een intens mooie ervaring! Sindsdien heb ik een heleboel kinderen zien geboren worden en ik wil niets liever dan aan steeds meer mensen laten zien waar geboortefotografie om draait: de emoties van die dag, de liefde tussen jou en je partner, alle kleine, maar oh-zo-belangrijke details en jouw blik wanneer je jouw kleintje voor het eerst ontmoet. Ik meen oprecht: dít is de mooiste dag van je leven en ik kan niet wachten om jouw verhaal vast te leggen.

 

Dora

Dora Barens
Voormalig winnaar en huidig jurylid van Birth Image of the Year Competition

Meer weten over Dora? Lees dit interview op LINDA.NL

Dit is trouwens niet hoe ik eruit zie wanneer ik 's nachts uit mijn bed spring en naar een bevalling ren. Hieronder zie je de echte Dora .

Rode ogen, bad hair, no make-up maar super happy.

AWARDS

BRONZE AWARD 2020

Birth Becomes Her Image Review

 

IMAGE OF THE YEAR 2019

International Association of Professional Birth Photographers

PEOPLE'S CHOICE AWARD 2019

Birth Becomes Her

Image Contest

Zo zit de baby in de buik. Womb position. foetushouding. Geboortefotografie Amstelveen.

IN DE MEDIA

LINDA

Ouders van Nu

AT5

Amstelveenz

Haarlems Dagblad

KIIND

Amstelveens Nieuwsblad

MiniMe

Huffington Post, USA

Vanity Fair, USA

Glamour, HU

Oh Baby, NZ

 

bottom of page