top of page

BIRTH BUSINESS.

WORD ÓÓK EEN SUCCESVOLLE GEBOORTEFOTOGRAAF!

DE MEEST WAARDEVOLLE
WORKSHOP GEBOORTEFOTOGRAFIE

Wil je geboortefotograaf worden? Dan volg je waarschijnlijk een cursus geboortefotografie en ga je aan de slag. Niet wetende dat je misschien op het punt staat om dé grootste fout van je carrière te maken. Voorkom die fout en word meteen succesvol!

ONTDEK  HET GEHEIM VAN SUCCES
WAAR NIEMAND OVER PRAAT

Hi, ik ben Dora Barens, meer dan 11 jaar full-time geboortefotograaf. Winnaar van meerdere awards, jurylid van  IAPBP Birth Image of the Year Contest en succesvolle ondernemer.

Ik help je graag om je droom waar te maken en dé stap te zetten naar succes! 

DBF00990.jpg

ARE YOU READY?

Geboortefotografie is fantastisch! Voor mij het mooiste werk dat er is. Maar het is ook veel leren, ontzettend hard werken, mentaal sterk zijn én heel veel inleveren van je privéleven. Ik ken geen één ander beroep waar je letterlijk 24/7 standby staat. Altijd. 4 weken lang per cliënt. Het is een lifestyle. Ik heb helaas vele talentvolle collega's een burn-out zien krijgen of zelfs zien stoppen met geboortefotografie. Terwijl het makkelijk te voorkomen is, je hebt maar twee ingrediënten nodig: balans en eerlijk inkomen. En deze twee kunnen niet zonder elkaar.

Maar hoe doe je dat? Wat is een eerlijk inkomen? Waar moet je beginnen? Wat is een goede prijs is voor je eerste portfolio reportage? Hoe plaats je überhaupt een portfolio oproep? Hoe moet je je pakketten samenstellen? En nóg belangrijker, waar zitten de valkuilen?

Tijdens de BIRTH BUSINESS. workshop leer je alles om een professionele, zelfverzekerde én succesvolle geboortefotograaf te worden.

BIRTH BUSINESS.

DE ZAKELIJKE KANT VAN GEBOORTEFOTOGRAFIE

Dit is niet zomaar een workshop geboortefotografie. Dit is alles wat je zakelijk wilt en móet weten om professionele geboortefotograaf te worden. Als je al een cursus geboortefotografie hebt gevolgd of misschien al een paar geboortes gefotografeerd hebt, dit is de laatste maar misschien dé belangrijkste stap die je moet zetten. Zonder zakelijke inzicht word je namelijk nooit succesvol.

VOOR WIE? Iedere (beginnende) geboortefotograaf die professioneel wil worden.

WAT? Alles wat ik had willen weten 11 jaar geleden. Hoe bepaal je je ideale, winstgevende tarieven? Hoe stel je je pakketten samen? Wat zijn de kosten waar je niet aan denkt? Hoe plaats je een portfolio oproep? Waarom mag je als geboortefotograaf (bijna) nooit korting geven? Waar zitten de valkuilen? Een heel nieuw inzicht dat alles bepaalt voor de komende jaren. Je krijgt vertrouwen in jezelf en weet wat je waard bent.

WAAROM? Omdat ik veel te vaak (beginnende) geboortefotografen zie die na het afronden van een workshop geboortefotografie, totaal geen idee hebben van de zakelijke gedeelte. Ook zie ik helaas veel fotografen die binnen no time met een burn-out thuis zitten en/of moeten stoppen, puur omdat het niet rendabel is en ze daardoor de balans niet kunnen vinden. Fouten maken is niet erg, behalve als die fout zakelijk (en mentaal) fataal wordt. Mijn missie is om jou te helpen om die fouten te voorkomen.

WAAR?  Bij mij in Amstelveen of via videobellen.

WANNEER? In overleg. Het is een 2 uur durende individuele workshop afgestemd op jouw situatie.

PRIJS?  350 (excl. btw)

ADD ON:

Portfolio review  € 75 (excl. btw) | Los: € 95 (excl. btw)

Mentoring sessie € 125 per uur (excl. btw) | Los: € 175 per uur (excl. btw)

En nee, je krijgt geen fancy certificaat van deelname,

maar l de sleutel naar succes.

OK, LET'S DO IT!

Yes! Je hebt de eerste stap gezet!

Ik neem binnen 24 uur contact met je op! Vergeet niet je spambox te checken!

Contact wokshop
bottom of page